GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - İncilikaya Ortaokulu

İncilikaya Ortaokulu

HUMANIZ MAH. 146052 CAD. NO 11 İÇ KAPI NO 1 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP
Vizyon
Çağdaş yönetim sistemleri ışığında, okul-veli-çevre işbirliği içerisinde, modern eğitim yöntem ve tekniklerini, araç ve gereçlerini kullanarak, öğrencilerimizin ve çevrenin tüm eğitim gereksinimlerini karşılayarak kaliteli eğitim vermektir.
Misyon
Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenen; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmayı hedeflemekteyiz.
Öğretim Şekli :Normal Öğretim (Gündüz)
Ders Saatleri: 6:50 - 12:30
Ulaşım
Okulumuza B03, B04, B05 belediye otobüsleri ve Perilikaya-Ünaldı Özel Halk Otobüsleri ile ulaşım imkanı bulunmaktadır.
Servis Bilgisi
Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz için yakın çevreye servis imkanı sağlanmaktadır.
HUMANIZ MAH. 146052 CAD. NO 11 İÇ KAPI NO 1 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz il merkezine 6 km, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 7.2 km, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğüne 10.7 km mesafededir.